Nastavitve piškotkov
 
Braunemon - Brez skrbi do čudovite polti.

Braunemon prehransko dopolnilo.
Pakiranje: 30 kapsul

Kupi preko spleta

Izkušnje uporabnikov

Spoštovani Braunemonovci,
težko se odločam za prehranska dopolnila, nekako nisem verjela vanje. A kdaj tudi tvegam in dva meseca sem se s kapsulo Braunemona redno pripravljala na počitnice, da se ne bi spremenile v trpljenje zaradi alergije na sonce. Letos sem počitniško uživala v Kostariki že aprila na koncu sušne, vroče in predvsem sončne dobe. Občutljiva na sonce kot sem tega tritedenskega podviga ne bi tvegala brez Braunemona. Seveda brez dobrega senčnika ni šlo. Hvala za Braunemon.

Aloha! Saša iz Slovenske Bistrice

Braunemon® zaradi vsebnosti vitaminov prispeva k ohranjanju zdrave kože in poskrbi za lepo porjavelo polt.

Z Braunemonom na morje

Mehak ležalnik pod borovci vabi. Morje rahlo valovi. Sonce boža. A svetla polt potrebuje zaščito. Za brezskrbno in lepo porjavelost je dovolj kapsula Braunemona® dnevno – vsaj tri tedne pred sproščenim poležavanjem na plaži.

Z Braunemonom v hribe

Osvojen vrh. Sonce, brezmejna svoboda in razgledi, ki jih vidimo le posvečeni na vrhu. Za brezskrbno uživanje v svobodi sončnih vrhov je dovolj kapsula Braunemona dnevno – vsaj tri tedne pred večjo izpostavljenostjo visokogorskemu soncu.

Z Braunemonom na smučanje

Bele strme in z visokogorskim soncem obsijane poljane – ta neubranljiva privlačnost smuke. Za zaščito pred visokogorskim soncem in za brezskrbno predajanje zimskim radostim je dovolj kapsula Braunemona dnevno – vsaj tri tedne pred sproščenim poležavanjem na smučarski plaži.

Braunemon je prehransko dopolnilo v kapsulah, ki zaradi visoke vsebnosti betakarotena, riboflavina in pantotenske kisline vpliva na zdravje in videz vaše kože. Porjavitev je naravna zaščita kože pred škodljivimi sončnimi žarki.