Brskajte po prispevkih

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Brskajte po prispevkih

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Vas zanima edinstvena klimatska naprava na trgu, s katero boste varčno ogrevali in hladili prostore ter hkrati prečistili zrak v prostoru?

Avtorica : Karmen Kompara

Stenska klimatska naprava MITSUBISHI ELECTRIC model MSZ-LN je edinstvena klimatska naprava na trgu, tako na pogled kot funkcijsko. Izpostavljamo 5 ključnih kvalitet.

1.       Oblikovanje, ki je veliko več kot le estetika

Ohišje notranje enote je ravnih linij in v posebnih lesketajočih se barvah, kar pritegne pozornost in pričara doživetje razkošja, sam material pa zagotavlja enak videz skozi celo življenjsko dobo naprave. Vitalne dele notranje enote ščiti nano premaz, ki preprečuje nalaganje prahu in podaljša življenjsko dobo. Dobavljiva je v štirih barvnih odtenkih: bela, biserno bela, oniks črna in rubinasto rdeča.

2.       Najvišja energijska učinkovitost in varčno delovanje

Modela hladilne moči 2,5 kW in 3,5 kW se uvrščata v energijski razred A+++, najvišji razred energijske učinkovitosti. Inverterska tehnologija, izmenjevalnik toplote z veliko površino izmenjave in infrardeči senzor, ki zaznava prisotnosti oseb v prostoru pripomorejo k tako visoki učinkovitosti in varčnemu delovanju. S pomočjo infrardečega senzorja naprava zazna gibanje ljudi in glede na to prilagaja ter usmerja zračni tok. Dvojne lamele zrak avtomatsko usmerijo na pravo mesto ob pravem času.

3.       Filtrirni sistem

Filter Plasma Quad omogoča nevtralizacijo prašnih delcev (do PM 2.5) ter virusov in bakterij.

4.       Enostavno upravljanje, tudi na daljavo

Klimatsko napravo je mogoče upravljati in kontrolirati na daljavo, prek daljinskega upravljalnika ali prek oblaka MELCloud.

5.       Ne le hlajenje, tudi ogrevanje pri izjemno nizkih zimskih temperaturah

V seriji modelov MSZ-LN ponujamo tudi modele, ki kot edini vir ogrevanja prostore učinkovito ogrevajo tudi pozimi, saj ogrevajo tudi do – 25 °Celzija zunanje temperature ob predpostavki, da so ustrezno dimenzionirani glede na lastnosti prostora.

Kot edini vir ogrevanja so primerni tudi nekateri ostali stenski modeli klimatskih naprav MITSUBISHI ELECTRIC, kot na primer modeli serije MSZ-AP in MSZ-FT.  Uporaba klimatske naprave je enostavna, delovanje pa brez emisij, torej čisto in varno za uporabnika ter okolje. Namestitev stenske klimatske naprave v enojni deljeni izvedbi (stenska enota + zunanja enota) je izvedljiva v enem dnevu, zato omogoča hitro in udobno rešitev ogrevanja in hlajenja hkrati.

Za podrobne informacije o modelih, dobavi in mreži monterjev nas lahko brezplačno pokličite prek številke 080 1959.

 

Vsebino omogoča: VITANEST d.o.o.

Ne spreglejte

Za svoje plovilo moramo poskrbeti že na začetku sezone. Začnite sezono brez skrbi s spomladanskim čiščenjem. V zaprtih prostorih lahko
Preberi več
Srčno popuščanje je bolezen, pri kateri srčna mišica zaradi oslabljenosti ne more dovolj učinkovito poganjati krvi po telesu. Avtorica: Maja
Preberi več
Spondiloartritisi so skupina kroničnih vnetnih revmatskih bolezni, ki si delijo podobno klinično sliko in prizadenejo predvsem hrbtenico in periferne sklepe.
Preberi več
Astma je kronično obolenje dihalnih poti, za katero je značilno astmatsko vnetje, ki je prisotno tako v velikih kot v
Preberi več
Kaj lahko storimo, da preprečimo aterosklerozo, da preprečimo aterosklerotično srčno-žilno bolezen, in kako lahko ukrepamo, da se tako huda dogodka,
Preberi več
Pri raku jajčnikov gre za skupino malignih tumorjev jajčnika, ki se sicer delijo na več tipov ter podtipov. Daleč najpogostejši
Preberi več
Srce je mišična črpalka, ki poganja kri po telesu – tako skozi pljuča, ko omogoča nasičenje krvi s kisikom, kot
Preberi več
Malo je ljudi, ki ne bi vsaj enkrat v življenju občutili bolečine v kolenu. Ne glede na to, ali je
Preberi več