Brskajte po prispevkih

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Brskajte po prispevkih

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Gibanje pozitivno vpliva na zdravje in dobro počutje otrok, zato jih k temu spodbujajte. Pri vsaki aktivnosti pa najprej poskrbite za varnost. Za vse nepredvidljive trenutke izberite nezgodno zavarovanje otrok in mladine.

Na trgu je veliko izbire nezgodnih zavarovanj, zato se morda sprašujete, kako se odločiti med posameznimi paketi in primerjati ponudbo različnih zavarovalnic? V Zavarovalnici Triglav predlagajo, da izberite zavarovanje, ki vam bo v primeru nezgode zagotovilo ustrezna kritja.

Višina zavarovalne vsote za težje poškodbe

Pri pregledu ponudbe premislite o želeni višini zavarovalne vsote za težje poškodbe. Pri tem upoštevajte premijo, ki ste jo pripravljeni plačati, a vendarle premislite, kakšen znesek bi vam v primeru hudih posledic predstavljal pomoč.

Pod izrazom težje poškodbe si ne predstavljate zgolj posledic najhujših poškodb, zaradi katerih oseba lahko izgubi delovno sposobnost in postane trajno odvisna od pomoči drugih. Nadomestilo za težje poškodbe se pri Zavarovalnici Triglav izplačuje za vse poškodbe, ki pustijo trajne posledice.

Za takšne poškodbe zavarovalnica določa obseg izplačila, ki je razviden iz tabele težjih poškodb, ki je sestavni del zavarovalnih pogojev.

Dobro pa je vedeti tudi, da se pri Triglavu nadomestilo izplača takoj, ko je iz zdravstvene dokumentacije razvidna poškodba ali diagnoza in ni potrebno čakati, da se zdravljenje zaključi.

Preverite višino in način izplačila

Predvsem se prepričajte, pri kateri stopnji invalidnosti zavarovalnica prične dejansko izplačevati progresijo in kako visoka je.

Zavarovalnica  Triglav v okviru akcijske ponudbe nezgodnih zavarovanj za otroke in mlade za vsako poškodbo, ki ima za posledico več kot 50-odstotno invalidnost, izplača 2-kratnik nadomestila za težje poškodbe.

Primerjajte višine dodatnih kritij

Ko ste izbrali zavarovalno vsoto za težje poškodbe, ki glede na premijo zagotavlja najboljše kritje, primerjajte še višine ostalih kritij, ki so vključena v posameznem paketu. Ali in v kakšni meri so krita poškodbe, ki otroku večinoma ne pustijo trajnih posledic, ampak le začasno nesposobnost za obiskovanje šole, za športne aktivnosti, gibanje ipd. Takšne poškodbe so npr. zlom podlahtnice, zlom ključnice, zlom stegnenice, izpah ramenskega sklepa, ruptura kolenskih vezi, pretres možganov, izguba stalnega zdravega zoba itd.

To pomeni, da zavarovalnica izplača zavarovalnino tudi za zlome in ostale poškodbe, ki večinoma ne zapuščajo trajnih posledic. Višina zavarovalnine se določi po tabeli zlomov, izpahov, opeklin in ostalih poškodb.

Upoštevajte dodatne ugodnosti

Paket Šport je posebna ponudba za registrirane športnike, ki zagotavlja izplačilo 100 % zavarovalnine tudi v primeru, ko pride do nezgode pri registriranih športnikih pri njihovem športnem udejstvovanju na treningih ali tekmah.

Paket nezgodnega zavarovanja Nezgoda komplet pa omogoča nadstandardna kritja in uvrstitev zavarovanja v Triglav komplet.

Nezgodno zavarovanje za otroke in mlade lahko le z nekaj kliki sklenete tudi po spletu.

 

 

Vsebino omogoča: Zavarovalnica Triglav d. d.

Ne spreglejte

Ste že slišali za izraz hepatobilarni rak? Gre za tri vrste rakavih bolezni: raka jeter, raka žolčnika in raka žolčevodov.
Preberi več
Rak dojke najprej zaseva po limfnih poteh v priležne pazdušne bezgavke. Do tega stadija gre za zgodnjega raka dojk in
Preberi več
Ste že kdaj utrpeli poškodbo kolena, kateri je sledila rehabilitacija? Ste imeli morda občutek, da vam rehabilitacija ni pomagala in
Preberi več
Stenska klimatska naprava MSZ-AY je najnovejši model v seriji stenskih klimatskih naprav MITSUBISHI ELECTRIC. Posebnost tega modela so bela matirana
Preberi več
Sladkorna bolezen lahko povzroča okvaro različnih organov in ena izmed njenih pogostih »žrtev« je tudi oko. Previsoke ravni sladkorja v
Preberi več
Luskavica je imunsko pogojena, kronična, vnetna bolezen. Na koži se kaže z značilnimi vnetimi in luščečimi plaki, gre pa za
Preberi več
FreeStyle LibreLink je zelo uporabna aplikacija, ki sladkornemu bolniku prikazuje čas v ciljnem območju, padce sladkorja in dnevne vzorce. Z
Preberi več
Zlomljeno zapestje - kaj pa zdaj? Morda ste že sami kdaj občutili bolečino po zlomu ali pa ste bili temu
Preberi več