Brskajte po prispevkih

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Brskajte po prispevkih

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Gibanje pozitivno vpliva na zdravje in dobro počutje otrok, zato jih k temu spodbujajte. Pri vsaki aktivnosti pa najprej poskrbite za varnost. Za vse nepredvidljive trenutke izberite nezgodno zavarovanje otrok in mladine.

Na trgu je veliko izbire nezgodnih zavarovanj, zato se morda sprašujete, kako se odločiti med posameznimi paketi in primerjati ponudbo različnih zavarovalnic? V Zavarovalnici Triglav predlagajo, da izberite zavarovanje, ki vam bo v primeru nezgode zagotovilo ustrezna kritja.

Višina zavarovalne vsote za težje poškodbe

Pri pregledu ponudbe premislite o želeni višini zavarovalne vsote za težje poškodbe. Pri tem upoštevajte premijo, ki ste jo pripravljeni plačati, a vendarle premislite, kakšen znesek bi vam v primeru hudih posledic predstavljal pomoč.

Pod izrazom težje poškodbe si ne predstavljate zgolj posledic najhujših poškodb, zaradi katerih oseba lahko izgubi delovno sposobnost in postane trajno odvisna od pomoči drugih. Nadomestilo za težje poškodbe se pri Zavarovalnici Triglav izplačuje za vse poškodbe, ki pustijo trajne posledice.

Za takšne poškodbe zavarovalnica določa obseg izplačila, ki je razviden iz tabele težjih poškodb, ki je sestavni del zavarovalnih pogojev.

Dobro pa je vedeti tudi, da se pri Triglavu nadomestilo izplača takoj, ko je iz zdravstvene dokumentacije razvidna poškodba ali diagnoza in ni potrebno čakati, da se zdravljenje zaključi.

Preverite višino in način izplačila

Predvsem se prepričajte, pri kateri stopnji invalidnosti zavarovalnica prične dejansko izplačevati progresijo in kako visoka je.

Zavarovalnica  Triglav v okviru akcijske ponudbe nezgodnih zavarovanj za otroke in mlade za vsako poškodbo, ki ima za posledico več kot 50-odstotno invalidnost, izplača 2-kratnik nadomestila za težje poškodbe.

Primerjajte višine dodatnih kritij

Ko ste izbrali zavarovalno vsoto za težje poškodbe, ki glede na premijo zagotavlja najboljše kritje, primerjajte še višine ostalih kritij, ki so vključena v posameznem paketu. Ali in v kakšni meri so krita poškodbe, ki otroku večinoma ne pustijo trajnih posledic, ampak le začasno nesposobnost za obiskovanje šole, za športne aktivnosti, gibanje ipd. Takšne poškodbe so npr. zlom podlahtnice, zlom ključnice, zlom stegnenice, izpah ramenskega sklepa, ruptura kolenskih vezi, pretres možganov, izguba stalnega zdravega zoba itd.

To pomeni, da zavarovalnica izplača zavarovalnino tudi za zlome in ostale poškodbe, ki večinoma ne zapuščajo trajnih posledic. Višina zavarovalnine se določi po tabeli zlomov, izpahov, opeklin in ostalih poškodb.

Upoštevajte dodatne ugodnosti

Paket Šport je posebna ponudba za registrirane športnike, ki zagotavlja izplačilo 100 % zavarovalnine tudi v primeru, ko pride do nezgode pri registriranih športnikih pri njihovem športnem udejstvovanju na treningih ali tekmah.

Paket nezgodnega zavarovanja Nezgoda komplet pa omogoča nadstandardna kritja in uvrstitev zavarovanja v Triglav komplet.

Nezgodno zavarovanje za otroke in mlade lahko le z nekaj kliki sklenete tudi po spletu.

 

 

Vsebino omogoča: Zavarovalnica Triglav d. d.

Ne spreglejte

Beseda alergija izhaja iz grščine in pomeni “reagirati drugače”. Alergija je preobčutljivostna reakcija  telesa na določeno snov - alergen. Reakcijo
Preberi več
Pri hepatobiliarnih rakih gre za raka jeter, raka žolčnika in raka žolčevodov. V jetrih se lahko pojavita dve obliki raka:
Preberi več
Poznamo veliko vrst revmatskih bolezni. Med seboj se razlikujejo po simptomih, znakih, bolezenskem dogajanju, diagnostiki in zdravljenju. Pri skoraj vseh
Preberi več
Zobni aparat invisalign
Čudovit nasmeh lahko postane tudi eden vaših najboljših atributov, ki vam dvigne samozavest in poskrbi, da se boste dobro počutili
Preberi več
Multipla skleroza je kronična avtoimunska bolezen, ki prizadene osrednje živčevje. Gre za propadanje ovojnice živčnih vlaken, vzroki za to bolezen
Preberi več
Črevesje je zelo kompleksen organ in obsega celo mrežo živčnih celic. To omrežje je po svoji zgradbi prav tako zapleteno
Preberi več
Poporodno obdobje je za žensko čas, v katerem se srečuje z vrsto sprememb. Telo je v stanju preobrazbe in iskanju
Preberi več
Nova normalnost, v kateri živimo danes, pred nas postavlja velik izziv. Življenjski tempo postaja vse hitrejši in vsak dan se
Preberi več