Brskajte po prispevkih

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Brskajte po prispevkih

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Zobni aparat invisalign

Čudovit nasmeh lahko postane tudi eden vaših najboljših atributov, ki vam dvigne samozavest in poskrbi, da se boste dobro počutili v svoji koži. Pot do najlepšega nasmeha v sodobnem času ne rabi biti dolga in zapletena, saj se lahko odločite za neopazno ravnanje zob, ki vas v najkrajšem času in učinkovito pripelje do cilja. Odločite se za Invisalign nevidni zobni aparat, ki poskrbi za hitro in neboleče ravnanje zob.

Invisalign je prinesel pravo revolucijo na področju ravnanja zob, saj gre za neviden zobni aparat s po meri prilagojenimi poravnalniki, ki so zasnovani tako, da postopoma premikajo zobe v želeni položaj. Gre za najboljšo alternativo klasičnim zobnim aparatom z žičkami in zvezdicami, ki so zelo opazni ter zahtevajo daljše zdravljenje. Invisalign po drugi strani poskrbi za čisto drugačno izkušnjo, saj je popolnoma neviden, omogoča hitrejšo poravnavo zob od tradicionalnih zobnih aparatov, poleg tega pa ga lahko celo snamete.

Zaupajte ortodontsko zdravljenje strokovnjakom

Pri OrthoDentalu vas bo sprejela naša izkušena ekipa z več kot 10 leti izkušenj v ortodontiji. Zahvaljujoč velikemu število uspešnih obravnav z Invisalign nevidnimi zobnimi aparati vam lahko ponudimo kakovostno, strokovno in učinkovito obravnavo. Pomemben del naše ekipe je ortodontka dr. Gordana Čižmek, ki ima pridobljeno tudi priznanje Invisalign Diamond Apex Provider. V zadnjem letu smo do lepega nasmeha pomagali več kot 500 zadovoljnim strankam.

Vsak poravnalnik je individualno prilagojen vam in se ga izdela na podlagi digitalnega načrta zdravljenja. Rešitev je primerna tako za lažje kot tudi za zahtevnejše nepravilnosti.

Kakšen je postopek pregleda in izdelave Invisalign zobnega aparata?

Postopek pregleda in izdelave Invisalign nevidnega zobnega aparata je hiter, enostaven in neboleč. Ob vašem obisku ortodontka z najnovejšo tehnologijo naredi 3D posnetek zob, da lahko izdela načrt zdravljenja. Že na prvem pregledu si boste lahko ogledali simulacijo vašega nasmeha po poravnavi z Invisalignom, tako da boste imeli odlično predstavo o končnem rezultatu ter dobro motivacijo, da natančno sledite navodilom ortodontke.

Na podlagi 3D posnetka vaših zob Invisalign po načrtu izdela niz individualnih poravnalnikov, ki jih prevzamete pri OrthoDentalu. Število poravnalnikov je odvisno od zahtevnosti načrtovanih premikov zob.

Ob prevzemu Invisalign nevidnega zobnega aparata vam na zobe namestimo nosilce, ki aparat ohranijo na svojem mestu, prav tako pa dobite tudi napotke glede nošenja in uporabe Invisaligna. Nevidne poravnalnike skladno z navodili ortodonta menjate sami doma enkrat tedensko, redni pregled v ortodontski ordinaciji pa je potreben le na 2 meseca.

invisalign aparat

5 ključnih prednosti, zakaj izbrati Invisalign

1. Neviden in neopazen zobni aparat

V primerjavi s tradicionalnimi zobnimi aparati je Invisalign neviden, zato se zanj z veseljem odločajo tako odrasli kot najstniki. Nihče ne bo opazil, da ste ga nosite, temveč bodo na koncu le občudovali končni rezultat in vaš čudovit nasmeh.

2. Poravnalniki Invisalign so snemljivi

Ena od izjemnih prednosti Invisaligna je ta, da so poravnalniki snemljivi. To pomeni, da jih lahko odstranite ob uživanju hrane ter skrbi za higieno zob, kar vam omogoča tudi zagotavljanje boljšega oralnega zdravja. Če vas čaka kašen pomemben in izjemen dogodek, pa lahko za tisti čas zablestite s sijočim nasmehom brez zobnega aparata.

3. Udobnejše nošenje zobnega aparata

Invisalign je za nošenje mnogo bolj udoben od tradicionalnih zobnih aparatov, saj je narejen iz gladke in zdravju prijazne plastike, ki ne draži dlesni in lic. Tudi premiki zob se izvajajo postopoma in večinoma niso boleči.

4. Neboleče in nevidno ortodontsko zdravljenje

Invisaling vam omogoča poravnavo zob brez bolečine, brez večjega časovnega vložka in ne da bi kdor koli vedel, da zobni aparat sploh nosite.

5. Krajši čas ortodontskega zdravljenja

Zdravljenje z Invisalign zobnim aparatom običajno traja malo manj časa kot zdravljenje s tradicionalnimi zobnimi aparati. Tako vas že po približno letu dni vas čaka popoln nasmeh.

Invisalign je prava rešitev tudi za otroke

Invisalign je primeren tudi za otroke od 7. leta starosti, ko je priporočljivo, da otroci opravijo prvi obisk pri ortodontu. V primeru, da je potrebno ortodontsko zdravljenje, se začne z uporabo sistema Invisalign First, ki je posebej zasnovan za obdobje, ko še niso izpadli vsi mlečni zobki in hkrati še niso izrasli vsi stalni. V naslednji fazi pa se lahko nadaljuje z uporabo klasičnega Invisalign aparata, da se doseže končno želeno stanje pri otroku.

Prvi pregled za Invisalign je pri OrthoDentalu brezplačen!

Pri naši ekipi vam omogočamo brezplačen prvi pregled, kjer bomo pogledali vaše izhodiščno stanje, vam s pomočjo s pomočjo 3D posnetka zob pokazali simulacijo vašega nasmeha po končani obravnavi z Invisalignom ter vam razložili, kakšen bi bil v vašem konkretnem primeru potek ortodontskega zdravljenja. Natančno vam bomo povedali tudi, kolikšen je skupni strošek celotnega zdravljenja z Invisalignom brez kasnejših dodatkov in presenečenj.

Nikoli ni prepozno, da investirate v svoje največje bogastvo, v svoj nasmeh

Invisalign je milijonom ljudi pomagal do lepih nasmehov. In ker je vsak nasmeh edinstven, je zdaj pravi trenutek, da z Invisalign dosežete nasmeh, ki ste si ga vedno želeli. Naročite se na brezplačen posvet pri ekipi OrthoDental, kjer smo v zadnjem letu že več kot 500 ljudem pomagali do samozavestni in ravnih zob.

 

nevidni-zobni-aparat-invisalign

 

Za več informacij nas kontaktirajte:

OrthoDental

+386 70 532 653

info@orthodental.si

www.orthodental.si

https://g.page/OrthoDental-Ljubljana 

 

Vsebino omogoča LUVAGOTERRA d.o.o.

Ne spreglejte

V današnjem hitrem in stresnem svetu se mnogi med nami soočajo z anksioznostjo, depresijo in kroničnim stresom. Te čustvene stiske
Preberi več
Pityriasis versicolor ali kožna plesen je pogosta kožna glivična okužba.2 Pojavlja se pri ljudeh po vsem svetu, vendar je pogostejša
Preberi več
Multipla skleroza je kronična bolezen, ki prizadene osrednje živčevje. Zaradi poškodb zaščitne ovojnice živčnih celic pride do okrnjenega oz. prekinjenega
Preberi več
Parkinsonova bolezen po incidenci nevrodegenerativnih bolezni sodi v sam vrh, tik za pojavnostjo demence. Pri bolezni pride do postopnega odmiranja
Preberi več
Ste se že kdaj srečali z nenadnim občutkom močne bolečine v gležnju, ko ste naredili neroden korak? Najverjetneje je bil
Preberi več
hemoroidi operacija trtica
V zadnjem času se v različnih vejah medicine vedno pogosteje uporablja zdravljenje z laserjem, tudi v proktologiji. Z uporabo laserja
Preberi več
Melatonin je naravni hormon, ki nastaja predvsem v češeriki, majhni žlezi v možganih, ter se sprošča v krvni obtok. Češerika
Preberi več
Rak želodca je ena izmed rakavih bolezni z najvišjo stopnjo smrtnosti, ta pa je v večji meri posledica poznega prepoznavanja,
Preberi več