Brskajte po prispevkih

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Brskajte po prispevkih

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

BioTaurus je nova blagovna znamka za higieno v gospodinjstvu in na vrtu. Izdelki so veganski, odlikuje jih popolna biološka razgradljivost. Izdelani so po ekoloških načelih, pristno in transparentno, družbeno premišljeni, s spoštovanjem do človeka, živali ter okolja. Zamisel o izdelkih BioTaurus je zasnovana na adaptiranih sistemih, ki se po sistemu samoregulacije lahko prilagodijo različnim okoljskim pogojem. Izdelki za doseganje takšne prilagodljivosti vsebujejo edinstvene, celovite mešanice zelo učinkovitih mikroorganizmov. V izdelkih BioTaurus so uporabljeni le mikroorganizmi, ki preverjeno niso odporni na antibiotike. Življenje v prsti brez mikroorganizmov ni mogoče. Nekateri od njih so strokovnjaki za razgradnjo strupenih snovi.

Izdelki BioTaurus predstavljajo sad dolgoletnega trdega dela skupine strokovnjakov na raziskavah in razvoju, s ciljem popolne razgradnje reaktivnih snovi na neškodljive organske sestavine. Prav tako vsebujejo v raztopini tudi hranila, ki skupaj z mikroorganizmi ustvarijo najboljše pogoje za določen namen.

Biološka revolucija. Naravno čisto – po kapljicah. Proti neprijetnim vonjavam. Po redčenju oziroma po nanosu se bodo stabilizirani mikroorganizmi (ki jih izdelki vsebujejo) aktivirali in razgradili stabilne in strupene ter neželene snovi na kar najučinkovitejši način.

 

 

BioTaurus predstavlja moč in učinkovitost v popolnoma ekološki izvedbi

Z največjim spoštovanjem do ljudi, živali in okolja. Izdelano po visokih standardih živilske industrije.

Vsi postopki raziskovanja in proizvodnje zapadejo pod stroge zahteve in nadzor kakovosti ter higiene. Nadzor kvalitete pri izdelkih BioTaurus je dvojen, na kakovost in na učinkovitost. Nenehen nadzor tako v postopkih proizvodnje kot polnjenja zagotavlja kar največjo učinkovitost izdelkov BioTaurus.

Vsi izdelki Geruchs-X vsebujejo mikroorganizme skupine tveganja 1 (kot so mikroorganizmi v kislem zelju ali jogurtu). Preverjeno NE vsebujejo patogenih mikroorganizmov. Izdelki so humani, v skladu z odredbo (BioStoff V). Pri pravilni uporabi in ob upoštevanju navodil izdelki niso zdravju škodljivi.

 

Vprašanja in odgovori, za lažje razumevanje:

So v različnih izdelkih vedno prisotni enaki mikroorganizmi (MO)? Izdelkom je skupna baza, kompleksna mešanica različnih MO (100.000 celic/ml). Različni MO so pristojni za različne vrste problemov, glede na področje uporabe. Vsebnost bioloških substanc še dodatno pripomore k njihovemu pozitivnemu delovanju.

Kdaj uporabit  Micro-X in kdaj Geruchs-X za smetnjake? Potrošniki, ki v smetnjake z biološkimi odpadki ne želijo izlivat  tekočih produktov, naj se raje poslužujejo Micro-X posipa. V nasprotnem primeru naj uporabijo Geruchs-X za smetnjake. Ta je primeren tudi za »pripravo« (odstranitev starih vonjav) izpraznjenega smetnjaka pred sprejemanjem novih odpadkov.

Kaj se zgodi pri predoziranju? Negativnih učinkov ni, razen kratkotrajne spremembe pH vrednosti v sistemu – procesi se lahko odvijejo hitreje in učinkoviteje, predoziranje ni mogoče.

Kako dolgo so izdelki obstojni? Izdelki Geruchs-X so uporabni 12 mesecev od dneva proizvodnje – roki uporabnost  so navedeni na etiketi. Izdelek Mikro-X je neomejeno obstojen.

Obstajajo priporočila o načinu hranjenja (skladiščenja)? Izdelki naj bodo hranjeni na temperaturi od 4 do 35 st C, in naj ne bodo izpostavljeni UV sevanju. Izven dosega otrok.

Kaj se zgodi z izdelkom po pretečenem roku uporabnost ? V tem primeru ne prihaja do negativnih učinkov, zmanjša/upočasni/ se le proces učinkovitost njegovega delovanja.

Kako dolgo je izdelek normalno uporaben po odprtju? Do izteka roka uporabnosti.

Kako odstranimo preostanek vsebine izdelka po preteku roka uporabnost? Ni posebnih predpisov glede odstranjevanja – vsebino lahko odstranimo v posodo z biološkimi odpadki, v odtok ali posipamo na vrtu.

Kaj pomeni MO skupine tveganja 1?Absolutno neškodljive bakterije – kot npr. bakterije v kislem zelju ali jogurtu – odgovarjajo minimalni stopnji tveganja.

Ali so izdelki jedki? Ne.

Lahko poškodujejo občutljive površine? Ne.

Kaj pomeni pH vrednost 4? Vrednost okoli 4 pogojujejo neoporečne organske kisline (npr. citronska kislina), ki so prisotne v neznatnih količinah, a nujno potrebne za razgraditev in razpadanje organskih ostankov, ki so povzročitelji slabih vonjav. Po dosedanjih raziskavah in obvezni registraciji proizvodov v nobenem primeru ne gre za nevarne izdelke.

Lahko z izdelki rokujejo tudi alergiki? Da – vendar je potrebna previdnost pri stiku s kožo, zaradi morebitne nezdružljivosti zaradi prisotnost  sivkinega olja ter mlečne kisline.

So izdelki neškodljivi za domače živali? Da.

Je kontakt tekočine pri st ku z očmi nevaren? Zdravju škodljivih nevarnost  ni, priporoča se izpiranje oči z veliko čiste tekoče vode. Riziki ne obstajajo.

Ali je v primeru morebitnega zaužitja vsebine nevarnost toksičnega delovanja? Ne.

Kako ravnamo v primeru čiščenja (od urina …) umazane preproge? Preprogo očistimo z biološkim čistilom, šele nato uporabimo Geruchs-X za hišne ljubljenčke in ravnamo naprej v skladu z navodili. Kemična čistila delovanje Geruchs-X upočasnijo.

 

˜ 100 % biološki in razgradljivi izdelki

˜ z BIO certifi katom

˜ preizkušeni na kakovost in učinkovitost

˜ izdelani po visokih standardih živilske industrije

 

 

Januar, 2012

Ne spreglejte

Ste že slišali za izraz hepatobilarni rak? Gre za tri vrste rakavih bolezni: raka jeter, raka žolčnika in raka žolčevodov.
Preberi več
Rak dojke najprej zaseva po limfnih poteh v priležne pazdušne bezgavke. Do tega stadija gre za zgodnjega raka dojk in
Preberi več
Ste že kdaj utrpeli poškodbo kolena, kateri je sledila rehabilitacija? Ste imeli morda občutek, da vam rehabilitacija ni pomagala in
Preberi več
Stenska klimatska naprava MSZ-AY je najnovejši model v seriji stenskih klimatskih naprav MITSUBISHI ELECTRIC. Posebnost tega modela so bela matirana
Preberi več
Sladkorna bolezen lahko povzroča okvaro različnih organov in ena izmed njenih pogostih »žrtev« je tudi oko. Previsoke ravni sladkorja v
Preberi več
Luskavica je imunsko pogojena, kronična, vnetna bolezen. Na koži se kaže z značilnimi vnetimi in luščečimi plaki, gre pa za
Preberi več
FreeStyle LibreLink je zelo uporabna aplikacija, ki sladkornemu bolniku prikazuje čas v ciljnem območju, padce sladkorja in dnevne vzorce. Z
Preberi več
Zlomljeno zapestje - kaj pa zdaj? Morda ste že sami kdaj občutili bolečino po zlomu ali pa ste bili temu
Preberi več