Brskajte po prispevkih

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Brskajte po prispevkih

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

BioTaurus je nova blagovna znamka za higieno v gospodinjstvu in na vrtu. Izdelki so veganski, odlikuje jih popolna biološka razgradljivost. Izdelani so po ekoloških načelih, pristno in transparentno, družbeno premišljeni, s spoštovanjem do človeka, živali ter okolja. Zamisel o izdelkih BioTaurus je zasnovana na adaptiranih sistemih, ki se po sistemu samoregulacije lahko prilagodijo različnim okoljskim pogojem. Izdelki za doseganje takšne prilagodljivosti vsebujejo edinstvene, celovite mešanice zelo učinkovitih mikroorganizmov. V izdelkih BioTaurus so uporabljeni le mikroorganizmi, ki preverjeno niso odporni na antibiotike. Življenje v prsti brez mikroorganizmov ni mogoče. Nekateri od njih so strokovnjaki za razgradnjo strupenih snovi.

Izdelki BioTaurus predstavljajo sad dolgoletnega trdega dela skupine strokovnjakov na raziskavah in razvoju, s ciljem popolne razgradnje reaktivnih snovi na neškodljive organske sestavine. Prav tako vsebujejo v raztopini tudi hranila, ki skupaj z mikroorganizmi ustvarijo najboljše pogoje za določen namen.

Biološka revolucija. Naravno čisto – po kapljicah. Proti neprijetnim vonjavam. Po redčenju oziroma po nanosu se bodo stabilizirani mikroorganizmi (ki jih izdelki vsebujejo) aktivirali in razgradili stabilne in strupene ter neželene snovi na kar najučinkovitejši način.

 

 

BioTaurus predstavlja moč in učinkovitost v popolnoma ekološki izvedbi

Z največjim spoštovanjem do ljudi, živali in okolja. Izdelano po visokih standardih živilske industrije.

Vsi postopki raziskovanja in proizvodnje zapadejo pod stroge zahteve in nadzor kakovosti ter higiene. Nadzor kvalitete pri izdelkih BioTaurus je dvojen, na kakovost in na učinkovitost. Nenehen nadzor tako v postopkih proizvodnje kot polnjenja zagotavlja kar največjo učinkovitost izdelkov BioTaurus.

Vsi izdelki Geruchs-X vsebujejo mikroorganizme skupine tveganja 1 (kot so mikroorganizmi v kislem zelju ali jogurtu). Preverjeno NE vsebujejo patogenih mikroorganizmov. Izdelki so humani, v skladu z odredbo (BioStoff V). Pri pravilni uporabi in ob upoštevanju navodil izdelki niso zdravju škodljivi.

 

Vprašanja in odgovori, za lažje razumevanje:

So v različnih izdelkih vedno prisotni enaki mikroorganizmi (MO)? Izdelkom je skupna baza, kompleksna mešanica različnih MO (100.000 celic/ml). Različni MO so pristojni za različne vrste problemov, glede na področje uporabe. Vsebnost bioloških substanc še dodatno pripomore k njihovemu pozitivnemu delovanju.

Kdaj uporabit  Micro-X in kdaj Geruchs-X za smetnjake? Potrošniki, ki v smetnjake z biološkimi odpadki ne želijo izlivat  tekočih produktov, naj se raje poslužujejo Micro-X posipa. V nasprotnem primeru naj uporabijo Geruchs-X za smetnjake. Ta je primeren tudi za »pripravo« (odstranitev starih vonjav) izpraznjenega smetnjaka pred sprejemanjem novih odpadkov.

Kaj se zgodi pri predoziranju? Negativnih učinkov ni, razen kratkotrajne spremembe pH vrednosti v sistemu – procesi se lahko odvijejo hitreje in učinkoviteje, predoziranje ni mogoče.

Kako dolgo so izdelki obstojni? Izdelki Geruchs-X so uporabni 12 mesecev od dneva proizvodnje – roki uporabnost  so navedeni na etiketi. Izdelek Mikro-X je neomejeno obstojen.

Obstajajo priporočila o načinu hranjenja (skladiščenja)? Izdelki naj bodo hranjeni na temperaturi od 4 do 35 st C, in naj ne bodo izpostavljeni UV sevanju. Izven dosega otrok.

Kaj se zgodi z izdelkom po pretečenem roku uporabnost ? V tem primeru ne prihaja do negativnih učinkov, zmanjša/upočasni/ se le proces učinkovitost njegovega delovanja.

Kako dolgo je izdelek normalno uporaben po odprtju? Do izteka roka uporabnosti.

Kako odstranimo preostanek vsebine izdelka po preteku roka uporabnost? Ni posebnih predpisov glede odstranjevanja – vsebino lahko odstranimo v posodo z biološkimi odpadki, v odtok ali posipamo na vrtu.

Kaj pomeni MO skupine tveganja 1?Absolutno neškodljive bakterije – kot npr. bakterije v kislem zelju ali jogurtu – odgovarjajo minimalni stopnji tveganja.

Ali so izdelki jedki? Ne.

Lahko poškodujejo občutljive površine? Ne.

Kaj pomeni pH vrednost 4? Vrednost okoli 4 pogojujejo neoporečne organske kisline (npr. citronska kislina), ki so prisotne v neznatnih količinah, a nujno potrebne za razgraditev in razpadanje organskih ostankov, ki so povzročitelji slabih vonjav. Po dosedanjih raziskavah in obvezni registraciji proizvodov v nobenem primeru ne gre za nevarne izdelke.

Lahko z izdelki rokujejo tudi alergiki? Da – vendar je potrebna previdnost pri stiku s kožo, zaradi morebitne nezdružljivosti zaradi prisotnost  sivkinega olja ter mlečne kisline.

So izdelki neškodljivi za domače živali? Da.

Je kontakt tekočine pri st ku z očmi nevaren? Zdravju škodljivih nevarnost  ni, priporoča se izpiranje oči z veliko čiste tekoče vode. Riziki ne obstajajo.

Ali je v primeru morebitnega zaužitja vsebine nevarnost toksičnega delovanja? Ne.

Kako ravnamo v primeru čiščenja (od urina …) umazane preproge? Preprogo očistimo z biološkim čistilom, šele nato uporabimo Geruchs-X za hišne ljubljenčke in ravnamo naprej v skladu z navodili. Kemična čistila delovanje Geruchs-X upočasnijo.

 

˜ 100 % biološki in razgradljivi izdelki

˜ z BIO certifi katom

˜ preizkušeni na kakovost in učinkovitost

˜ izdelani po visokih standardih živilske industrije

 

 

Januar, 2012

Ne spreglejte

Melatonin je naravni hormon, ki nastaja predvsem v češeriki, majhni žlezi v možganih, ter se sprošča v krvni obtok. Češerika
Preberi več
Rak želodca je ena izmed rakavih bolezni z najvišjo stopnjo smrtnosti, ta pa je v večji meri posledica poznega prepoznavanja,
Preberi več
Kljub temu, da so stopala ključnega pomena za našo mobilnost, o njih ne razmišljamo prav veliko, dokler nas ne zmoti
Preberi več
Talne obloge iz plute sicer poznamo že desetletja, zdaj pa so s trendom vračanja k naravi in trajnosti postale spet
Preberi več
Ob diagnozi rak dojk se bolnicam sesuje svet. Takrat potrebujejo resno obravnavo in prave informacije ter človeški pristop zdravstvenega osebja,
Preberi več
Delovanje mišic je tesno povezano z živčevjem. Po živcih se prevajajo električni impulzi, ki mišicam signalizirajo krčenje. Iz osrednjega živčevja
Preberi več
Osteoporoza se pojavi brez znakov in opozoril, bolniku pa zelo zmanjša kakovost življenja. Nevarna je predvsem zaradi visokega tveganja za
Preberi več
Avtor: Doc. dr. Mija Blaganje, dr. med. Kaj je zdrs medeničnih organov? Zdrs medeničnih organov, z drugim izrazom prolaps, je
Preberi več