Brskajte po prispevkih

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Brskajte po prispevkih

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Oči so ogledalo duše, lepe in bujne trepalnice pa poudarjajo notranjo lepoto in naredijo naš pogled zapeljiv in nepozaben. Vsi si želimo bujnih in dolgih trepalnic, in s podaljševanjem lahko dosežemo popolnoma naravni videz, na izbiro pri podaljševanju trepalnic so različne dolžine, debeline ter krivine trepalnic. Trepalnice se lahko podaljšuje vsem – moškim in ženskam, ne glede na starost. Pri podaljševanju trepalnic se vedno prilagaja željam strank ter kvaliteti naravnih trepalnic.

 

 

Zakaj podaljšati trepalnice – naravni videz in nič več navijalca in maskare!

Po storitvi vam ne bo več potrebno uporabljati maskare in se boste izognili prepogoste uporabe maskare, ki lahko povzroči izsušenost trepalnic, kar posledično pomeni izpadanje le teh. Pri podaljšanih trepalnicah prav tako ni več potrebna uporaba mehanskega navijalca trepalnic ki lahko poškoduje trepalnice, saj so velikokrat po postopku zlomljene. Prepogosta uporaba pa lahko povzroči prenehanje rasti trepalnic.

 

Zakaj so podaljšane trepalnice boljše od umetnih trepalnic na traku

Ker so umetne trepalnice na traku nameščene na zgornjo veko s posebnim lepilom, sam izgled deluje preveč umeten, pri nošenju je trši občutek, zelo hitro se opazi, da so trepalnice umetne, prav tako lahko pri umetnih trepalnicah popusti lepilo, ki ga je kasneje tudi težje odstraniti in lahko draži oči. Pri uporabi leč ni priporočljiva uporaba trepalnic v kosu, saj bodo v kontaktu z lepilom uničene, z umetnimi trepalnicami na traku ni priporočljivo spati, saj obstaja nevarnost, da lepilo zamaši žleze na vekah, kar lahko povzroči infekcijo, zato se morajo vsakodnevno odstranjevati. Pri odstranjevanju lahko pride do izruvanja naravnih trepalnic. Podaljšane trepalnice izgledajo naravno, prav takšen je tudi občutek ko jih »nosimo« in niso škodljive za oči ter so prijazne za uporabnice kontaktnih leč.

 

Postopek podaljševanja trepalnic in obstojnost podaljšanih trepalnic

Pri podaljševanju trepalnic se uporablja sintetične ali svilene dlačice s specialnim lepilom, ki jih lepimo na posamezne naravne trepalnice (ena umetna na eno naravno). S posameznimi trepalnicami  lahko dodajamo ukrivljenost, debelino ter dolžino naravnim trepalnicam, z njimi lahko odpremo oči ali jim dodamo definicjo. Zaradi tehnike ter kvalitete je učinek popolnoma naraven videz!

Skrbno negovane trepalnice zdržijo do osem tednov, odvisno od ciklusa izpadanja in rasti naravnih trepalnic, nato pa jih je treba obnoviti. Postopku pravimo dopolnjevanje trepalnic ali »refil«. Naravne trepalnice odpadajo nenehno, vsak dan, na njihovem mestu pa zrastejo nove.

Napotki za pravilno nego podaljšanih trepalnic

Po nanosu se trepalnic vsaj 48 ur ne dotikajte z vodo ali kremo, da se lepilo do konca posuši. Uporabljajte le brez oljne odstranjevalce ličil, trepalnic ne drgnite in ne vlecite, kreme za oči in dnevne kreme nanašajte tako, da ne pridejo v stik s trepalnicami. Uporaba maskare ni več potrebna, če pa jo boste vseeno še uporabili, jo nanesite le na konice. Priporočljiva je uporaba maskare na vodni osnovi, ne uporabljajte vodoodporne. Skrbite za redno dopolnjevanje odpadlih trepalnic (refil). Ob rednih obiskih se izpadle trepalnice dopolnijo hitro in brez težav. Ne uporabljajte klešč za vihanje trepalnic! Bolj previdno boste ravnale s svojimi trepalnicami, dlje bodo zdržale.

 

S permanentnim lakiranjem hitro do lepih in urejenih nohtov

Zaradi vse hitrejšega tempa življenja nam vse bolj primanjkuje časa za urejanje naših nohtov. Nimamo časa za lakiranje in odstranjevanja laka vsak dan. Zaradi zahtevnih poslovnih dogodkov moramo biti ves čas urejeni in si ne moremo privoščiti odkrušenega laka.

S permanentnim lakiranjem dosežemo obstojnost lakiranja do 4 tednov, lak se ne kruši in ne lušči. V samo 40 minutah so nohti urejeni za skoraj en mesec.

 

Postopek permanentnega lakiranja nohtov

Nohte očistimo in jih rahlo zmatiramo/popilimo – le toliko da odstranimo mastni del nohta, zato da je boljši oprijem. Tukaj je potrebno opozoriti, da nohtov ne unčimo s piljenjem, saj popilimo le zgornji sloj nohta. Nohti rastejo naprej zdravi in črvsti, saj maniker ne more poškodovati matice nohta, ki se nahaja pod lunico. Nato nohte nalakiramo in smo takoj pripravljeni za odhod – ni potrebno čakati še  20 min, da bi se lak popolnoma posušil. Na voljo je več barv, lahko tudi francoska konica.

 

 

December, 2012

Ne spreglejte

Gibanje pozitivno vpliva na zdravje in dobro počutje otrok, zato jih k temu spodbujajte. Pri vsaki aktivnosti pa najprej poskrbite
Preberi več
Vas nevzdržno boli glava, občutite močno kljuvanje in utripajočo bolečino? Velika verjetnost je, da vas pesti migrena. Gre za specifično
Preberi več
Sončni žarki pozitivno vplivajo na naše zdravje in počutje, a le če smo pri tem odgovorni. Še toliko večja previdnost
Preberi več
Na svetovni dan multiple skleroze (MS) konec maja je potekala novinarska konferenca, ki jo je organiziralo Združenje multiple skleroze Slovenije.
Preberi več
Kaj potrebuje vaša koža, če imate vitiligo, luskavico, suho kožo, ki poroženeva ali poškodovane, uničene nohte? Vsakdo potrebuje negovalno kozmetiko,
Preberi več
Počitnice so rezervirane, sedaj lahko le še odštevate dneve? No, ne popolnoma. Da boste s potovanja prinesli le lepe spomine,
Preberi več
Tog občutek v sklepih? Nemirne noči, ker se nikakor ne morete namestiti v udoben položaj za spanje? So neprestane bolečine
Preberi več
Za svoje plovilo moramo poskrbeti že na začetku sezone. Začnite sezono brez skrbi s spomladanskim čiščenjem. V zaprtih prostorih lahko
Preberi več